Η αεροπορική εταιρεία British Airways (BA) ακύρωσε περίπου 100 πτήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, λόγω ενός «τεχνικού προβλήματος», όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Οι περισσότερες από τις πτήσεις της εταιρείας γίνονται κανονικά, όμως ορισμένες χρειάστηκε να ακυρωθούν, λόγω αυτού του «τεχνικού προβλήματος» που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αεροδρόμιο από την πλευρά του αναφέρει στον ιστότοπό του ότι «λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που επιλύθηκε τη νύχτα (…) μπορεί να υπάρξουν και σήμερα νέες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις».

Σύμφωνα με το πρακτορείο PA, που επικαλείται την εξειδικευμένη εταιρεία Cirium, ακυρώθηκαν συνολικά 175 πτήσεις μέσα σε δύο ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκαν περισσότεροι από 20.000 επιβάτες της ΒΑ.

Το συνδικάτο Unite έχει προγραμματίσει μια απεργιακή κινητοποίηση του προσωπικού ασφαλείας για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χίθροου, κάτι που ενδέχεται «να επηρεάσει τα σχέδια ορισμένων επιβατών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης