Στην υποβολή υπομνήματος επί της τεχνικής προσφοράς των Mohegan-ΓΕΚΤΕΡΝΑ που αποσφραγίστηκε στις 14 Μαίου προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Hard Rock International (HRI).

Όπως είχε αναφέρει το capital.gr, παρότι η κοινοπραξία Mohegan – ΓΕΚΤΕΡΝΑ αποτελεί τη μόνη διεκδικήτρια της άδειας, έπειτα από την απόρριψη της προσφοράς της HRI, το πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού, αλλά και το γεγονός πως η HRI έχει υποβάλει, στο ΣτΕ, αίτηση ακύρωσης της απόφασης αποκλεισμού της, δίνει δικαίωμα συμμετοχής της στη συνέχεια του διαγωνισμού παραχώρησης άδειας λειτουργίας Επιχείρησης Καζίνο (ΕΚΑΖ) ευρέως φάσματος δραστηριοτήτων, στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού -Αγίου Κοσμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνησή αυτή χαρακτηρίζεται ως αναμενόμενη από όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το διαγωνισμό και εντάσσεται στη γενικότερη τακτική της HRI που επιχειρεί με νομικά μέσα να αντιστρέψει την απόφαση αποκλεισμού της, έχοντας καταθέσει προσφυγές και αιτήσεις αναστολής που έχει απορριφθεί από ΑΕΠΠ και ΣτΕ.

Το υπόμνημα κατατέθηκε εντός της προθεσμίας που είχε δοθεί, παρελήφθη από την Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού και θα αξιολογηθεί.

Επί του παρόντος δεν είναι γνωστός ο χρόνος ολοκλήρωσης αυτής της αξιολόγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης