Το καταλαβαίνω ότι χαλάει τον άλλονα όταν δεν είναι γάβρος να παίζει χοντρά η πιθανότητα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Έλα, όμως, που αυτή είναι η κατάσταση, χωνεύεται, δεν χωνεύεται.
Για να κάνουμε ταμείο, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ας το πούμε πιο μαλακά, είναι το μεγάλο φαβορί. Να βάλουμε, δηλαδή, στο λογαριασμό και τα μικρά φαβορί, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ.
Ασφαλώς όλα παίζουν. Όλα γίνονται. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, όχι για τον πόλεμο των άστρων. Παληοσειρές είμαστε και τα ματάκια μας έχουνε δει αρκετές ανατροπές.
Το ερώτημα είναι τι κλίμα υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σαιζόν. Το ξαναπαίρνουμε. Σαφέστατα το ξαναπαίρνουμε, αλλοίμονο να μην αισθανόμαστε ολοκληρωτική, στρατοκρατικού τύπου αισιοδοξία ότι σαν Ολυμπιακός θα το ξαναπάρουμε.
Ναι, αλλά πώς συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος οι αξιωματούχοι γάβροι, είναι το κρίσιμο ερώτημα. Σα φορτίο, όχι. Ούτε σαν υποχρέωση. Πολύ περισσότερο και σε καμμία περίπτωση σα… συνήθεια. Μια διαδικαστική ρουτίνα την υπόθεση τίτλος.
Όχι τέτοια πράγματα. Στον Ολυμπιακό 2015-16 υπάρχει δίψα για πρωτάθλημα! Ο αχόρταγος ο Μαρινάκης. Αυτό υπάρχει στο επιτελείο του εφοπλιστή. Ορεξάτοι οι δικοί σου για το πρωτάθλημα. Και επειδή στην ομάδα έχουν μπει νέοι παίκτες που είναι επόμενο να κυκλοφορούν πεινασμένοι για διάκριση. Και, βέβαια, επειδή έχουν αλλάξει τα κόζα στο χώρο και κατά τους γάβρους έχουν… αποθρασυνθεί αεκτζήδες, παοκτσήδες και οι άλλοι οι αιώνιοι.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ποτέ Μαρινάκης ο Μελισσανίδης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

