Πρωθυπουργός της Σερβίας είναι γυναίκα. Το αγοροκόριτσο στο όνομα Άνα Μπρνάμπιτς. Το «αντράκι». Όχι κάποια «Σίσυ», μια «αδελφωλεσβία» που έχει στην πλάκα τους άνδρες, και ανταλλάσσει κραγιόν με την γκόμενα και την άλλη στιγμή πάει με αρσενικό. Η πρωθυπουργίνα είναι καραμπινάτη λεσβία, της κατηγορίας των Σαπφιστριών, κι όταν ξαπλώνει με γυναίκα τα καταφέρει να φτάσουν και οι δυο τους σε ταυτόχρονο οργασμό.

Τελικά, ζούμε πολλές δεκαετίες πίσω από την εποχή μας. Μ’ άλλα λόγια δεν έχουμε πάρει πρέφα ή δεν θέλουμε να αντιληφθούμε την εποχή μας. Λίγες μέρες μετά τον δηλωμένο gay, κάποιο Ινδό Λίο Βάραντκαρ στο όνομα, που έγινε πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, το καλοκαίρι του 2017 διορίστηκε πρωθυπουργός στην Σερβία η ανοικτά ομοφυλόφιλη Άνα Μπρνάμπιτς. Η εν λόγω κυρία δεν είχε καμιά σχέση με την πολιτική και τα κόμματα. Η επιλογή της από τον πρόεδρο της χώρας κρίθηκε ολότελα αξιοκρατική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπ’ όψιν ότι στη χριστιανικορθόδοξη Σερβία δεν έχουν επιτραπεί οι γάμοι ομοφυλόφιλων, ούτε αναγνωρίζονται νόμιμα οι σχέσεις τους. Γι’ αυτό η λεσβία πρωθυπουργός σε παρέλαση των gay στο Βελιγράδι δήλωσε πως δεν λέω την προσωπική μου γνώμη, διότι ως πολιτικός εκφράζω όλη την Σερβία.

Η Άνα Μπρνάμπιτς πριν χρόνια γνωρίστηκε σε gay μπαρ με την ξανθομάλλα γιατρό Μίλιτσα Τζούρτζιτς κι αμέσως έγιναν ζευγάρι. Ήδη με εξωσωματική η 43χρονη Τζούρτζιτς έγινε μαμά σε αγοράκι και το γεγονός είχε ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο της πρωθυπουργού- του ‘’μπαμπά’’. Γάμος δεν υπήρξε διότι απαγορεύεται στην Σερβία στους ομοφυλόφιλους και να υιοθετήσουν παιδί. Με τη τεχνητή γονιμοποίηση το ζευγάρι έγιναν νομότυπα “γονείς”.  

Στη φώτο, η πρωθυπουργός της Σερβίας σε δημόσια εκδήλωση, δεξιά η σύντροφός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………….

Και τον κεράτωσε και τον είπε ηλίθιο, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης