Απίστευτα λεφτά ξόδευε το αφεντικό της τράπεζας Κρήτης, ο περιβόητος Γιώργος Κοσκωτάς, όχι μόνον στον Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε στην Ελλάδα άνθρωπος να τον ανταγωνιστεί κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Για πλάκα τους είχε όλους ο Τάμπυ, όπως αποκαλούσε τον Κοσκωτά ο αποδυτηριάκιας. Και για επειδή ήταν ανοικτοχέρης έγραφα πως έχει μηχανή και τυπώνει χρήματα στο υπόγειο της Τράπεζας Κρήτης.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Εδώ και 3.000 χρόνια η τράπεζα λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες, τους οποίους, τότε, με την ανοχή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ είχε γράψει στα παπάρια του ο Κοσκωτάς. Έβαζε χέρι στα αποθεματικά της τράπεζας Κρήτης και έκανε τη φιγούρα του στην Ελλάδα. Γι’ αυτό είχαν σαλτάρει εκδότες και μεγαλοεπιχειρηματίες. Θα μας πηδήξει ετούτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σ’ αυτούς που ωφελήθηκαν από τα κλεμμένα πακέτα της τράπεζας ήταν και ο Ολυμπιακός. Τελικά, η ομάδα σώθηκε χάρη τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έκανε τη δουλειά αβαβά. Φιλο-ολυμπιακός ο επίτιμος της ΝΔ; Σε καμία περίπτωση. Πολιτικός ήταν ο άνθρωπος και σαν παραδοσιακός κομματάρχης έβαζε υπεράνω όλων τον λαό. Μπροστά στο συμφέρον του λαού, του λαού του Ολυμπιακού, έρχονται δεύτερα και τρίτα κι ακόμα πιο πίσω το σωστό, το δίκαιο, το αληθινά λαϊκό. Αληθινά λαϊκό είναι ό,τι συμφέρει όλο τον λαό, όχι μόνο ένα κομμάτι του κοσμάκη.

Λαός και ο οπαδός. Και γαμώ τον λαό είναι ο οπαδός. Πάνω απ’ όλα η ομαδάρα μας, όχι το δημόσιο ταμείο, όχι η εθνική οικονομία, όχι οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις. Τελικά.

Σα σήμερα πρώτη Ιουνίου, το 1991, ήλθε από την Αμερική ο Γιώργος Κοσκωτάς για να δικαστεί. Καταδικάστηκε, βέβαια, φυλακίστηκε και είναι ελεύθερος πια, αλλά οι αμαρτίες του, οι αρπακτικές του Κοσκωτά από την τράπεζα Κρήτης κυνηγάνε ακόμα την ομάδα, την ιδιοκτησία Μαρινάκη. Επειδή σε κάποιο βαθμό είχε «επωφεληθεί» η ΠΑΕ Ολυμπιακός (Στη φώτο, ο Κοσκωτάς με το μεγάλο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Ούγγρο Λάγιος Ντέταρι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………

Το κορίτσι την  βρίσκει με κονομημένους, ας είναι πάνω από 80χρονών, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης