Τελικά, για να κάνουμε ταμείο, στο πρωτάθλημα συμμετέχουν τέσσερις παίκτες κι όλοι οι άλλοι είναι οι τσάτσοι τους ή οι κομπάρσοι του έργου. Δεν είναι απλώς, αλλά και το αποδέχονται οι ίδιοι οι τσάτσοι ή κομπάρσοι. Από πού βγαίνει αυτό;

Το πράμα μιλάει μόνο του. Κανένας, ούτε ένας πρόεδρος ΠΑΕ ή μεγαλομέτοχος εκτός από τους BIG 4 δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτό το κόλπο, λέω για την αυριανή συνάντηση των τεσσάρων αφεντικών στο ντόπιο ποδόσφαιρο. Να ξέρουμε τι λέμε. Οι – με αλφαβητική σειρά – Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης δεν είναι μόνο αφεντικά στις ομάδες τους, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έτσι τους αναγνωρίζει και η κυβέρνηση, και οι συνομοσπονδίες FIFA, UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι πουν αυτοί οι «4». Ό,τι συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ –  με αλφαβητική σειρά – ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Όλοι οι άλλοι, Πανόπουλος, Κούγιας (φώτο), Καρυπίδης και Σία απλώς θα ακολουθήσουν. Ουδείς τους ζήτησε την άποψή τους, τις σκέψεις τους. Ποιος ασχολείται με ανύπαρκτους.

Κανέναν Άρη και ΟΦΗ, Πανιώνιο και Αστέρα, Παναιτωλικό και Λαμία δεν εκπροσωπεί κανένας από τους «4» κοτσαμπάσηδες του πρωταθλήματος. Ούτε κάποια από την κομπαρσαρία των ΠΑΕ έχει δώσει εξουσιοδότηση στον… Αυγενάκη να την εκπροσωπεί. Τελικά. Η ίδια η κυβέρνηση, με τούτη την έξω από κάθε λογική και θεσμούς συνάντηση των 4 «νονών» του ποδοσφαίρου, και καταδικασμένη σε αποτυχία, «νομιμοποιεί» το αντικοινωνικό πρόσωπο του πρωταθλήματος, έτσι όπως αυτό κυκλοφορεί πέντε δεκαετίες. 

Καρμπόν Συριζαίος ο υφυπουργός του Μητσοτάκη, διάβασε ακόμα στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης