ΠΚ

Τελικά η ζωή παίζει παιχνίδια. Δεν πίστεψα την Ευανθία όταν μου έλεγε πως ο Διονύσης του τελικού στο Master Chef κάποιον της θύμιζε. Η Ευανθία βλέπετε κατάγεται από την ημιορεινή Ολυμπία και είναι διαόλου κάλτσα. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά να σε καρφώσει το βλέμμα της Ευανθίας. Τελικά είχε δίκιο η γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διονύσης ο Σαρακίνης είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πύργο Ηλείας  με τον συνδυασμό του Χάρη Μιχαλακόπουλου. Για του λόγου το αληθές η Ευανθία μου έστειλε σκαναρισμένη την αφίσα από εκείνην την προεκλογική εκστρατεία. Αντιγράφω:  «Συγκεκριμένα, ο νεαρός μάγειρας, ο οποίος σημειωτέον ήταν εξαρχής κάθε άλλο παρά αγαπημένος του κοινού εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στους συμπαίκτες του, είχε κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συγκεκριμένο συνδυασμό με επικεφαλής έναν από τα ιδρυτικά και ηγετικά στελέχη του ελληνικού «παρακλαδιού» της Λ.Ε.Π.Ε.Ν, ενός συνδυασμού τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους Γάλλους ακροδεξιούς Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, που ηγούνται του «Εθνικού Μετώπου».

Μαθαίνω επίσης πως τότε η επίσημη Χρυσή Αυγή δεν τους στήριξε λόγω ενδοπαραταξιακής κόντρας. Τελικά ο κ. Σαρακίνης είδε και αποείδε με τα επιτόπια πολιτικά μαγειρέματα της Ακροδεξιάς  του Πύργου και αρμένισε στη θάλασσα της γαστρονομίας όπου γίνονται άλλα μαγειρέματα . Μάλλον τα καταφέρνει καλύτερα με τις σάλτσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης