Της… Συγγρού και όχι της Κουμουνδούρου έγινε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ξαφνικά τα συντρόφια της Αριστεράς άρχισαν να εξαπολύουν ύβρεις ο ένας εναντίον του άλλου. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ευθαρσώς και ο ευφραδής παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης, αυτήν τη φορά έμεινε σιωπηλός για δεκαπέντε λεπτά, γεγονός που μαρτυρά την έκταση της διαμάχης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης αποκάλεσε τρανσέξουαλ τη Δημοκρατική Αριστερά, αφού είχε εκνευριστεί από τις διακοπές και παρεμβάσεις που του έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Αν έρθει κι άλλο χαράτσι, θα καταψηφίσετε; Θα βάλετε κόκκινες γραμμές; Θα πείτε όχι σε αυτήν την απαράδεκτη κυβέρνηση» συνέχισε να λέει σε έντονο ύφος ο Παναγιώτης Σκουρλέτης.
«Εμείς δεν κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με τον Καμμένο. Είστε ψεκασμένοι!» ανταπάντησε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και, επειδή υπήρχε οχλοβοή από τα διαδραματιζόμενα, επανέλαβε το «είστε ψεκασμένοι» δυο και τρεις φορές, ώστε να ακουστεί και να καταγραφεί.
«Εμείς δεν είμαστε τρανσέξουαλ σαν εσάς!» επανέλαβε ο Σκουρλέτης.
Μέχρι και ο Παπαδάκης δεν μιλούσε…

