Με μάτια πρησμένα έφτασε το πρωί στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Γιάννης Στουρνάρας, για να παρουσιάσει τα «περιβόητα» μέτρα λίγο πριν από την εισαγωγή τους στην Ολομέλεια για την ψήφισή τους.

Η κακή εξωτερική εικόνα του υπουργού Οικονομικών δεν πέρασε απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να ρωτήσουν τον κ. Στουρνάρα «αν του συνέβη κάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας;».

«Άυπνος είμαι, βρε, παιδιά, δεν το βλέπετε; Μίλησα και με τον Φώτη Κουβέλη και του είπα ότι είμαι σαν σταφιδιασμένη γριά» μας εκμυστηρεύτηκε αφοπλιστικά ο υπουργός.

Ξενυχτισμένος έδειχνε και ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, προεδρεύων στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στο Πολυνομοσχέδιο του… τρόμου. Και η συζήτηση πήρε άγρια τροπή από την αρχή.

Τα Μνημόνια βλάπτουν απαξάπαντες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης