Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση μπαίνει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο η Ρουμανία. Η εταιρεία Pralin Chocolates παρασκευάζει έναν τεράστιο… σοκολατένιο Άγιο Βασίλη!
Το μεγάλο γλύκισμα έχει βάρος τριών κιλών και ύψος 62 εκατοστών. Ο επικεφαλής της Pralin Chocolates, Φλόριν Μπάλαν δήλωσε πως εκτός του σοκολατένιου Αη Βασίλη, θα διατεθούν σύντομα στην αγορά και άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με βάση τη σοκολάτα, όπως έλατα, χιονάνθρωποι και μπότες του Santa Claus.
Ακόμη πιο πρωτότυπα, είναι τα παζλ, τα χριστουγεννιάτικα γράμματα και εικόνες, φτιαγμένα από σοκολάτα. Πρόκειται για προϊόντα που παρασκευάζονται, έπειτα από ειδικές παραγγελίες, διευκρίνισε ο Μπάλαν.
Ορισμένα από τα προϊόντα της Praliin κοσμούν το μενού ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων στη Ρουμανία, καθώς και μεγάλων αλυσίδων εστιατορίων.

