Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που χάθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, μετακόμισε πρόσφατα από τον Βόλο στο Βερολίνο. Μεταφορική εταιρία ανέλαβε να μεταφέρει τα δύο άλογα και τα δύο σκυλιά τους. Χθες έβγαλαν βόλτα τον σκύλο ράτσας κόλεϊ για να ξεμουδιάσει στην Βαρυμπόμπη. Το ζώο προσπαθώντας να ξεφύγει, έβγαλε το κολάρο του και εξαφανίστηκε.

Χάθηκε στην περιοχή Θρακομακεδόνων – Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας. Η Τέσσα είναι τεσσάρων ετών, είναι στειρωμένη και φέρει μικροτσίπ με αριθμό: 985154000118635 το οποίο όμως δεν είναι καταχωρημένο στο όνομα του ιδιοκτήτη!

Η Τέσσα δεν ξέρει τους δρόμους της περιοχής και σίγουρα θα είναι πολύ φοβισμένη. Η οικογένεια της που την αναζητά εναγωνίως παρακαλεί όποιον δει κάποιον σκύλο που να μοιάζει στην Τέσσα να τον κρατήσει και να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα: 6977671583 ή 6948547957 (Μεταφορική εταιρεία: Γιάννης Βασιλείου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης