Αυστηρή προειδοποίηση του Στ. Πέτσα προς την Αυτοδιοίκηση εν όψει νέας κακοκαιρίας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 17:02
Αυστηρή προειδοποίηση του Στ. Πέτσα προς την Αυτοδιοίκηση εν όψει νέας κακοκαιρίας

Με την επισήμανση ότι είναι επιβεβλημένο να μην επαναληφθούν «οι όποιες δυσλειτουργίες» που παρατηρήθηκαν στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς», ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, καλεί τους ΟΤΑ όλης της χώρας να θέσουν σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας πολιτικής προστασίας εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται το Σαββατοκύριακο.

Σε επιστολή του προς τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, την Παρασκευή, ο κ. Πέτσας ζητάει να επιταχυνθούν οι αποχιονισμοί σε όλους τους δήμους που επλήγησαν από την πρόσφατη χιονόπτωση, να καθαριστούν τα φρεάτια, καθώς και να απομακρυνθούν κλαδιά και πεσμένα δέντρα για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα εν όψει των αναμενόμενων ισχυρών βροχοπτώσεων.

«Με γνώμονα πάντοτε να στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους πιο ευάλωτους, είμαι πεπεισμένος ότι θα ενεργήσετε άμεσα και με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας», καταλήγει στην επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 17:06