Στη διαδικτυακή δημοσκόπηση εφ’ όλης της ύλης που ανήρτησε η «Ζούγκλα» καλούνται να ψηφίσουν οι πολίτες από 17 ετών και άνω. Τα ερωτήματα είναι πολλά και καλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ερωτήματα που απασχολούν καθημερινά τον πολίτη. 

Η διαχείριση της Πανδημίας, το ζήτημα της υποχρεωτικότητας, το θέμα των εμβολίων είναι ορισμένα από αυτά. Οι χρήστες του Διαδικτύου όμως καλούνται να καταθέσουν τη δική τους άποψη και για τη στάση της κυβέρνησης, και της αντιπολίτευσης, αλλά και της Εκκλησίας, έναντι του πανδημικού φαινομένου. Αυτά ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα της επικαιρότητας. Όμως, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη προκλήσεις. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και πώς ιεραρχούνται; Είναι οι Έλληνες αισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας; Πώς κρίνουν το έργο της κυβέρνησης; Είναι ικανοποιημένοι από την αντιπολίτευση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτήματα πολλά, στα οποία ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί ψηφίζοντας σε αυτή τη δημοσκόπηση, που στοχεύει στην καταμέτρηση των τάσεων της κοινωνίας όπως αυτές εμφανίζονται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ενώ αντιμετωπίζουμε τον 3ο κατά σειρά χειμώνα υπό τη σκιά του κορωνοϊού.

Όμως, και οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, καθώς και οι προοπτικές της Κεντροαριστεράς και του ίδιου του Νίκου Ανδρουλάκη, βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ερωτηματολογίου.

Κλείνουμε τη διαδικτυακή δημοσκόπηση, βεβαίως, με την πρόθεση ψήφου, έτσι ώστε να αποτυπωθεί το στίγμα αυτής της διαδικτυακής έρευνας όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα καταμετρηθούν και θα αναλυθούν από την ομάδα επιστημονικών συνεργατών της «Ζούγκλας» μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής ψηφοφορίας, οπότε και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας. Καλή ψηφοφορία λοιπόν.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης