«Tα fake news και η προπαγάνδα έχουν και τα όρια τους! Δήθεν διαγραφές έχουν ανακαλυφθεί στη ΔΗΜΑΡ για μέλη του ΚΙΝΑΛ! Πρόκειται μάλιστα για συνέδρους-μέλη που μόλις πριν μία εβδομάδα ανακοινώθηκαν επίσημα από το ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του και που το καταστατικό του δεν επιτρέπει να είναι μέλη άλλου κόμματος», αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ και προσθέτει:

«η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ οριστικοποιήθηκε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πριν από δύο μήνες. Είναι πρωτοφανές να παρουσιάζονται πολιτικά στελέχη ως μέλη δύο διαφορετικών κομμάτων που δήθεν διαγράφονται. Όπως είναι και πρωτοφανής πρακτική στην πολιτική ζωή της χώρας η απροκάλυπτη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΔΗΜΑΡ, από μέλη μάλιστα της νεοεκλεγμένης ηγεσίας ενός άλλου κόμματος (Κεντρικής του Επιτροπής)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΔΗΜΑΡ προχώρησε σε μια απόφαση συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ με προγραμματική συμφωνία και με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας με πολύ μεγάλη πλειοψηφία (91%, 30 ψήφοι υπέρ και 3 κατά) στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης