Ο ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζει ότι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου κρίνεται, «πόσο ισχυρός θα είναι ο λαός την επόμενη μέρα, πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι μπροστά στα δύσκολα, που δεν πρόδωσε ποτέ το λαό». Ακόμη, «όλοι κι όλες ξέρουμε πως τα δύσκολα δεν τέλειωσαν. Και στα δύσκολα ο λαός πρέπει να έχει στήριγμα. Και αυτό ήταν, είναι και θα είναι το ΚΚΕ», αναφέρει. 

Εστιάζοντας στο έργο των εκλεγμένων με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων σε Πάτρα, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Καισαριανή και Ικαρία, εκφράζει την πεποίθησή του, μιλώντας στο Πρακτορείο, ότι στις σημερινές κάλπες «ο λαός κι ιδιαίτερα εργατικές λαϊκές δυνάμεις που στον πρώτο γύρο έκαναν άλλη επιλογή και στις 5 αυτές μάχες θα απαντήσουν με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνει ότι όπου «δεν είμαστε στο δεύτερο γύρο και έχουν περάσει εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη, με λευκό ή άκυρο. Γιατί δεν δίνουμε λευκή επιταγή ή συγχωροχάρτι στους υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής».

Τέλος, ο Κ. Παπαδάκης μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, τις ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα, ενώ σχετικά με την τάση συντηρητικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας επιρρίπτει ευθύνες «συνολικά στις αστικές πολιτικές δυνάμεις και την αντιλαϊκή πολιτική τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης