Βαρύτατες καταγγελίες εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου εκτόξευσε ο αποχωρήσας από την «Ελληνική Λύση» βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή».

Αργότερα προχώρησε και σε περεταίρω καταγγελίες εναντίον του προέδρου του κόμματος στο οποίο μέχρι πρότινος ανήκε, αναφέροντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι οι βουλευτές, ενίσχυαν την «Ελληνική Λύση» κάθε μήνα με το ποσό 1.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, τα 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία μας και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Μαύρα.  Σε φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς δηλαδή, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.000 συν 500 ευρώ. Τα 1.000 ευρώ είναι το κοινοβουλευτικό  όριο, τα 500 είναι μαύρα. Δηλαδή 250.000 για 4 χρόνια. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά ζητώ να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος», ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια, απαντώντας γιατί τα αναφέρει τώρα όλα αυτά:  «Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον και προσπάθησαν να με σπιλώσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης