Υπέρ της παραίτησης Κουρουμπλή και της νομοθέτησης της μη μείωσης του αφορολόγητου τάχθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής- Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Σχολιάζοντας την συνάντηση του Π. Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο σημείωσε: «Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του. Ο ίδιος θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κα Λοίζου, ο κ. Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κούλογλου ανέφερε επίσης τα εξής: «Πρέπει η κυβέρνηση να νομοθετήσει πριν από τις εκλογές για τη μη μείωση του αφορολόγητου. Αυτό προϋποθέτει διαπραγμάτευση με τους πιστωτές, δεν χρειαζόμαστε την έγκρισή τους, αλλά χρειάζεται μια νοικοκυρεμένη και ήρεμη διαπραγμάτευση με τους εταίρους γιατί αυτό μέχρι τώρα έχει αποδώσει».

Μιλώντας για την υποψηφιότητα Τσίπρα για το Νόμπελ τόνισε: «Επιβεβαιώνεται η μεμψιμοιρία της ΝΔ με τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Τσίπρα για το Νόμπελ. Αν είχε κάνει τέτοιο ο Κυρ. Μητσοτάκης προφανώς θα υποστηρίζαμε μια δική του υποψηφιότητα. Παρασκηνιακά η κυβέρνηση στήριξε την υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη για το Συμβούλιο της Ευρώπης και προσωπικά τάχθηκα ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητάς της».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση παρακαλάει να μην εφαρμοστούν θετικά μέτρα για να μην ωφεληθεί η κυβέρνηση. Αυτό συνέβη με τη μη μείωση των συντάξεων, αυτό συμβαίνει με όλα. Υπάρχει φοβερή καταστροφολογία από την πλευρά της ΝΔ. Διαψεύδονται συνεχώς. Ειπαν ότι δεν θα τελειώσει η αξιολόγηση, ότι δεν θα βγούμε από τα μνημόνια, ότι θα μειωθούν οι συντάξεις, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές. Διαψεύδονται σε όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι πολίτες βρεθούν μπροστά στις καλπες θα απαντήσουν στο δίλημμα αν θέλουν να επιστρέψουν στην κατάσταση που έφερε τη χρεοκοπία ή να προχωρήσουμε μπροστά. Και δεν πιστεύω ότι θα κάνουν ένα μοιραίο ιστορικό λάθος. Τελικά ο ελληνικός λαός θα φανεί ώριμος».

Με πληροφορίες από News 24/7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης