«Βλέπετε τον κόσμο ανάποδα, όπως όλοι νεοφιλελεύθεροι», ανέφερε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Δεν χρειάζεται επιστροφή στο ξεπερασμένο μοντέλο ανάπτυξης που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Απαιτείται ολιστική στρατηγική για την ανάπτυξη, περισσότερη δικαιοσύνη. Αλλά ο προϋπολογισμός της ΝΔ αυξάνει τις αδικίες», είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι: «Οι τράπεζες πρέπει να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο, η δημόσια υπηρεσία να υπηρετεί και να διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και γι΄αυτό πρέπει να παραμείνει ο δημόσιος έλεγχος σε κρίσιμες υποδομές. Το ρεύμα, το φυσικό αέριο, η έρευνα για τους υδρογονάνθρακες, τα κοιτάσματα πρέπει να παραμείνουν στον έλεγχο της πολιτείας, για λόγους κοινωνικούς, αναπτυξιακούς, εθνικούς και ενεργειακής ασφάλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αληθινή ευημερία είναι μια ευημερία που αφορά όλους, ανέφερε επίσης και πρόσθεσε: «Τα γεγονότα χαλάνε την εικονική πραγματικότητα της κυβέρνησης. Εμείς οι προοδευτικές δυνάμεις, πολιτικές και κοινωνικές, θα σταθούμε απέναντι στην καταστροφή η οποία έρχεται μέσω της πολιτικής σας. Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια σταματήστε να φέρνετε μνημονιακές πολιτικές ενώ δεν υπάρχει εξωτερικός καταναγκασμός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης