Ξεκάθαρος για τα διλήμματα που εμπεριέχουν οι εθνικές εκλογές εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, πριν μιλήσει στην ανοικτή συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, τόνισε ότι «τα διλήμματα είναι πάρα πολύ καθαρά και εκκρεμούν ενώπιον των πολιτών. Η Ελλάδα ή θα συνεχίσει την πορεία της ανάκαμψης, την πορεία που μειώνει την ανεργία, την πορεία που αυξάνει την απασχόληση, ή θα γυρίσει στις πολιτικές και στους αμετανόητους πολιτικούς που την βύθισαν στην κρίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σημειώνοντας ότι «οι εθνικές κάλπες είναι απολύτως διαφορετικές από τις ευρωπαϊκές κάλπες». Και αιτιολόγησε τη φράση του ως εξής: 

«Πάνω από μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας, έως 600.000, επέλεξαν να μην ψηφίσουν, επέλεξαν την αποχή. Παραδοσιακά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κάνουν άλλες επιλογές από αυτές που έκαναν στις ευρωεκλογές. Είναι απολύτως προφανές ότι τα προγράμματα των δύο βασικών διεκδικητών της πρωτιάς είναι πάνω στο τραπέζι και οι Έλληνες θα αποφασίσουν.»

»Οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν θα έχουν αναδιανεμητικό δημόσιο σύστημα ασφάλισης, το οποίο για πρώτη φορά είναι πλεονασματικό, ή θα πάμε στο λεγόμενο σύστημα Πινοσέτ που σημαίνει άμεση κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και απόλυτη ανασφάλεια για τους συνταξιούχους και τους δικαιούχους.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: efsyn.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης