Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την ομιλία του στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της “άγνοιας” έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του χαρακτηρίζοντας “θυσία” τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι «η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως “θυσία” για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλιμακώνει, δε, την κριτική του σημειώνοντας πως «δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο πρωθυπουργός που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού», καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης