Με επίθεση στη ΝΔ την οποία κατηγορεί ότι «θέτει σε διακινδύνευση ευαίσθητα εθνικά θέματα και τη σταθερότητα στη Θράκη για μερικές χιλιάδες ψήφους», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, Άκη Σκέρτσου,

«Ο εκπρόσωπος του κόμματος που άφησε τη χώρα χρεοκοπημένη δυο φορές, που δε δίστασε να αντιταχθεί στο πατριωτικό καθήκον όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αναβάθμιζε τη γεωπολιτική δυναμική της χώρας με τη Συμφωνία των Πρεσπών και που ακόμη και σήμερα καλό είναι να είναι πιο ταπεινός στις εκφράσεις του» αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως αναφέρεται στις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού: «Αντί να ζητά και τα ρέστα, οφείλει να απολογηθεί για την κατάρρευση του ΕΣΥ, για τα όσα κατήγγειλε με συγκεκριμένα παραδείγματα ο κ. Τσίπρας και για την κρυφή ατζέντα που αποκάλυψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Πνευματικός για τη συρρίκνωση του ΕΣΥ και τη διαλογή ασθενών. Η Ελλάδα του 2027 δεν μπορεί να είναι μια Ελλάδα που όποιος έχει χρήματα θα μπορεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και οι υπόλοιποι θα παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους περιμένοντας το ΕΚΑΒ που διέλυσε ο κ. Μητσοτάκης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης