Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Αλκμήνη, η ομάδα Actraw παρουσιάζει την παράσταση «Δεν Ακούς τον Ρυθμό», σε συν σκηνοθεσία των Τάσου Πετρίτση και Ειρήνης Τσέλλου, οι οποίοι δοκιμάζονται για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη. Η παράσταση, σε κείμενο των σκηνοθετών, μιλά για όσα θέλουμε να έχουμε, αλλά και για την πάλη με τις ίδιες τις επιλογές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, που μιλά για όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε, αλλά και για την πάλη με τις ίδιες τις επιλογές μας.

Η Στέλλα, νεαρή τραγουδίστρια που κυνηγά την επιτυχία, θα επιδιώξει την απόδραση από το αδιέξοδο της πραγματικότητας με τη βοήθεια ενός παραισθησιογόνου. Ο κόσμος της φαντασίας ανοίγεται μπροστά της. Συνοδοιπόροι της σε αυτόν, οι χτίστες. Δύο ανθρώπινες μορφές που γέννησε το όνειρό της. Το ψυχεδελικό της ταξίδι θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της ζωής της, θα επαναπροσδιορίσει τις επιθυμίες της και θα ξυπνήσει τον αγώνα για την ανακάλυψη της πραγματικής της ελευθερίας. Πόσο, όμως, εφικτή είναι τελικά η υπέρβαση όσων μας αιχμαλωτίζουν;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει η Κρυσταλλία Λύτρα και τη μουσική ο Χρίστος Θεοδώρου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Βλάχος, Δήμητρα Βογιατζόγλου, Τζένη Γεωργιλή, Ειρήνη Δάμπαση, Μαντώ Μιχαλιού, Λεωνίδας Παπαδόδημας, Ειρήνη Τσέλλου.

Τιμή εισιτηρίων: €15-5

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης