Στο θέατρο «Αθήναιον» στη Θεσσαλονίκη, η Δήμητρα Παπαδήμα θα υποδυθεί την Πηνελόπη Δέλτα στο θεατρικό έργο της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση».
Στον ρόλο του Ίωνα Δραγούμη, ο Μάνος Κωστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο «ολάκερα» πρόσωπα, δύο διχασμένες προσωπικότητες, μία πατρίδα, ένας ακέραιος έρωτας. Μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβουν αν τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν έρθει διαφορετικά απ’ ότι ήρθαν. Η Π. Δέλτα συναντά τον Ί. Δραγούμη στον σταθμό του τρένου. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις, δικαιολογίες… μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα… Κάποιες φορές το ΠΡΕΠΕΙ του καθήκοντος είναι δυνατότερο κι απ’ την ΑΓΑΠΗ. Σωστό ή λάθος; Ποιος το ξέρει…; Ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις κοινωνικές επιταγές της τότε εποχής.

Η πρεμιέρα θα δοθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 στο θέατρο «Αθήναιον» και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και τις 13.1.2019.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ειρήνη Ευαγγελάτου και την επιμέλεια της παράστασης ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνικά – Κοστούμια: Χριστίνα Οικονόμου

Μουσική: Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Θέατρο «Αθήναιον»

Διεύθυνση: Βασ. Όλγας 35, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 832060 – 6932177826

Δείτε το τρέιλερ:

Ταυτότητα Παράστασης:

Ώρες Παραστάσεων:

Παρασκευή – Σάββατο 21.00 / Κυριακή 20.00 (έως 13.1.2019)

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15 ευρώ / Συνταξιούχοι – φοιτητές – άνεργοι 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Από 1η Νοεμβρίου μέχρι την έναρξη των παραστάσεων στο ticketservices.gr και στα καταστήματα Public, στην τιμή των 10 ευρώ.

Διάρκεια παράστασης: 1.30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης