Μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ στις 19 Φεβρουαρίου του 2019, υπήρξαν εικασίες σχετικά με το αν η περίφημη γάτα Choupette θα ήταν ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Τι γίνεται όμως με τη γάτα του, η οποία είναι εξίσου διάσημη με τον ίδιο, αλλά και την κληρονομιά έναν χρόνο αργότερα;

Ο θρύλος της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ πέθανε ακριβώς πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 85 ετών αφήνοντας μια σημαντική περιουσία: σύμφωνα με την εφημερίδα «Berliner Morgenpost» είχε ετήσιο εισόδημα 44 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι η κληρονομιά του ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον εκτελεστή της διαθήκης Lucien Frydlender, το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς πήγε σε δύο άτομα: στον βοηθό του Λάγκερφελντ Sébastian Jondeau και στον βαφτισιμιό του Hudson Kroenig. Ωστόσο ο Hudson είναι μόνο δέκα χρόνων και ως εκ τούτου ανήλικος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την κληρονομιά πρέπει να τη διαχειρίζεται ο πατέρας του Μπραν Κρένιχ.

Μεμονωμένα ακίνητα και χρηματικά ποσά προφανώς ο Λάγκερφελντ κληροδότησε σε στενούς φίλους. Ωστόσο οι κληρονόμοι του αποθανόντος σχεδιαστή μόδας πρέπει να περιμένουν ακόμη λίγο καιρό για να περιέλθουν σε αυτούς τα κληροδοτηθέντα. Αιτία είναι η φημισμένη γάτα του Λάργκερφελντ Choupette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό γιατί μέχρι το τέλος της ζωής της, η εννιάχρονη γάτα θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της με πολυτέλεια – αυτή είναι η τελευταία βούληση του τσάρου της μόδας. Σύμφωνα με την «Morgenpost», μπορεί, λοιπόν, να συνεχίσει να ζει έτσι στο εξοχικό σπίτι του Λάγκερφελντ στη νότια Γαλλία. Μία οικονόμος και ένας ιδιωτικός σεφ λέγεται ότι φροντίζουν γι’ αυτήν.

Το ζώο είναι και πάλι παρόν στα κοινωνικά δίκτυα από τον Αύγουστο του 2019 οπότε συμπλήρωσε το όγδοο έτος της ηλικίας του. Μετά τον θάνατο του Λάγκερφελντ, δεν είχε ακούσει κανένας τίποτα για την Choupette επί μερικούς μήνες. Στη συνέχεια επέστρεψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram «Choupetteofficiel».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης