Το πρώτο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της θρυλικής σειράς Game Of Thrones επιτέλους προβλήθηκε και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά.

Με την αναμονή για την τελευταία σεζόν να ξεπερνά τα 2 χρόνια, οι φανς αγανακτισμένοι κάποτε, πλέον δηλώνουν κατενθουσιασμένοι στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ελάχιστα πριν την πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, το πρώτο επεισόδιο διέρρευσε καθώς οι φανς στην Βρετανία έλαβαν μήνυμα από το DirecTV ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο online ήδη τέσσερις ώρες πριν  από την προγραμματισμένη ώρα προβολής.

Σύμφωνα με το Business Insider, οι φανς μπορούσαν απλά να κλικάρουν πάνω στην ειδοποίηση και να παρακολουθήσουν  ολόκληρο το επεισόδιο. Και πολλοί ήταν εκείνοι που το έκαναν.

Δεδομένου δε, ότι οι παραγωγοί είχαν καταφέρουν μετά κόπων και βασάνων να μην διαρρεύσει κάτι, μετά τα πάνδεινα που είχαν συμβεί με διαρροές ιδιαίτερα κατά την 7η σεζόν, αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενοχλητικό μία καλωδιακή υπηρεσία να διαθέτει ολόκληρο το επεισόδιο, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της DirecTV , μιλώντας στο Metro.co.uk είπε πως «Προφανώς το σύστημά μας αδημονούσε τόσο πολύ όσο και εμείς για την πρεμιέρα του Game of Thrones και έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στο επεισόδιο κατά λάθος. Όταν αντιληφθήκαμε το λάθος, το διορθώσαμε άμεσα».

Η DirecTV είναι μία εταιρεία streaming στις ΗΠΑ που προσφέρει προγράμματα του HBO.

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης