Η νέα καμπάνια της πρεσβείας των ΗΠΑ  στην Αθήνα «GR- USA, σε κάθε επόμενο βήμα μαζί», είναι γεγονός, και παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε μια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.

«Έμπνευση, εξέλιξη, πρόοδος. Σύμπραξη, συνεργασία, συλλογικότητα. Είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους χτίζεται κάθε επιτυχημένη προσπάθεια. Βάσει αυτών, σχεδιάστηκε ένα συλλογικό έργο με στόχο να αναδείξει την δύναμη της συνεργασίας και της δημιουργικότητας και να αποτυπώσει τις αξίες που συνδέουν του δύο λαούς, της Ελλάδας – και των Η.Π.Α.», αναφέρεται στην παρουσίαση της συγκεκριμένης καμπάνιας και προστίθεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συνεργασία δεν γνωρίζει σύνορα

Οι ανάγκες του σήμερα απαιτούν λύσεις που δεν δεσμεύονται από όρια, προσωπικά ή γεωγραφικά. Τομείς κομβικοί, όπως οι Τέχνες, οι Επιστήμες, η Καινοτομία, ο Αθλητισμός, η Τεχνολογία αλλά και η Νεοφυής και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός, το Επιχειρείν, η Ασφάλεια και οι Εμπορικές Σχέσεις οι οποίοι διαμορφώνουν τον κόσμο μας και τον προχωρούν παραπέρα. Χρειάζονται σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ χωρών, συνέργειες και συμπράξεις. Λύσεις που να τους επιτρέπουν να εξελίσσονται ολιστικά και να συνεισφέρουν στην εξέλιξη του κόσμου μας.

Άνθρωποι με διαφορετικές διαδρομές, πιονέροι των επιστημών, ακαδημαϊκοί, αθλητές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημιουργοί που έχουν έρθει σε επαφή με την Αμερική συναντώνται με αφορμή την καινοτόμα ιδέα ενός creative agency και μοιράζονται τις ιστορίες τους. Ιστορίες τού σήμερα που μάς γεμίζουν αισιοδοξία, ιστορίες που δίνουν αξία στο χθες, δύναμη στο σήμερα και ελπίδα στο αύριο.  Ιστορίες που αξίζει να αφηγηθούν, από τους ίδιους αυτούς τους ανθρώπους που τις έζησαν – ανθρώπους που έκαναν τις ιδέες πράξη, το όνειρό τους πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλούμε όλους μαζί σήμερα το απόγευμα ως μέρος της έναρξης ενός έργου που βασίζεται σε μια πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε την περίοδο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την άνοδο της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην σύντομη ομιλία του ο Πρέσβης των ΗΠΑ.

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμηθούν την πρώτη φάση αυτής της εκστρατείας, την οποία ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη κυρίως τον Σεπτέμβριο στην ΔΕΘ. Τώρα ξεκινάμε τη δεύτερη φάση, η οποία προωθεί ιδιαίτερα τους Έλληνες και τους Ελληνοαμερικανούς που ενσαρκώνουν τη διμερή σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας, ανθρώπους που έχουν πάρει τις καλύτερες πρακτικές από τις σπουδές τους ή τη σταδιοδρομία τους στις ΗΠΑ και τις έχουν εφαρμόσει στο έργο τους και ζουν εδώ Ελλάδα. Αυτά είναι άτομα που είναι ηγέτες στον πολιτισμό, στην κοινωνία των πολιτών, στην επιστημονική έρευνα και στη μηχανική» ,πρόσθεσε.

«Έχω συχνά επισημάνει κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πρεσβευτής στην Ελλάδα, ότι οι βάσεις της διμερούς μας σχέσης είναι οι δεσμοί μεταξύ των ανθρώπων. Και τώρα, μέσω αυτής της καμπάνιας που ξεκινάμε, επιδιώκουμε να επιδείξουμε την αφοσίωσή μας στην οικοδόμηση γεφυρών που εμβαθύνουν τον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό των πολιτισμών και των ανθρώπων του άλλου. Αυτή η εκστρατεία είναι μια ευκαιρία για τους Έλληνες να μάθουν περισσότερα για την αξία της δέσμευσης μεταξύ των δύο χωρών μας» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης