Η καταμέτρηση των ψήφων των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ συνεχίζεται σε αμερικανικές πολιτείες, κάποιες από τις οποίες δεν έχουν χρωματιστεί ακόμη στον μετεκλογικό χάρτη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ο Kanye West δεν συγκέντρωσε αρκετές ψήφους για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Επίσης παρά τις αρχικές ανησυχίες, αποδεικνύεται ότι δεν ασκεί τόση μεγάλη επιρροή.

 Το όνομα του πάντως είναι τάση στο Twitter, με πολλούς να σχολιάζουν με χιούμορ το πώς θα αισθάνεται για την ήττα του, άλλους να αναγνωρίζουν την προσπάθειά του και άλλους να συμπάσχουν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία για την προεδρία ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι και κάποιοι αμφισβήτησαν ότι θα συμμετάσχει στην κούρσα των εκλογών, και άλλοι ανησύχησαν ότι θα κέρδιζε αρκετές ψήφους.

 Ο West κατάφερε να είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος ή υποψήφιος τρίτου κόμματος σε 12 πολιτείες.

 Με ένα tweet ο West εξέφρασε τη χαρά του την ημέρα των εκλογών επειδή επρόκειτο να ψηφίσει για πρώτη φορά στη ζωή του για πρόεδρο και πραγματικά ψήφισε πρόεδρο κανονικά σε εκλογικό τμήμα, σε κάλπη, στο Ουαϊόμινγκ και δημοσίευσε φωτογραφίες του με το αυτοκόλλητο «I Voted». Ο West ήταν υποψήφιος στην Καλιφόρνια, αλλά ως υποψήφιος αντιπρόεδρος του υποψήφιου προέδρου Ρόκι ντε Λα Φουέντε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης