Η Έμμα Στόουν στηρίζει την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 10:27
Η Έμμα Στόουν στηρίζει την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων

Ο Μάιος είναι μήνας ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και η Έμμα Στόουν προσφέρει λόγια υποστήριξης σε όσους δίνουν τη μάχη κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

«Πολλοί από εμάς είμαστε αντιμέτωποι με την απομόνωση, το άγχος και την αβεβαιότητα στη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού και αυτό αφορά 17 εκατομμύρια παιδιά και έφηβους στην Αμερική - είναι ένα στους πέντε - που έχουν διαταραχή ψυχικής υγείας, εξήγησε καθώς ανακοίνωνε την εκστρατεία της οργάνωσης Child Mind Institute με σύνθημα #WeThriveInside, μια ψηφιακή πρωτοβουλία που θα βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την περίοδο με τηλεϊατρική και online συμβουλές. «Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας» ανάφερε η ηθοποιός.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, το Child Mind Institute θα προβάλει βίντεο με διάσημες προσωπικότητες, οι οποίες μοιράζονται ιστορίες για το πώς παραμένουν σε καλή ψυχική κατάσταση, ενώ ενθαρρύνουν τις οικογένειες και τα παιδιά να ελέγξουν τις πληροφορίες που παρέχει ο οργανισμός για τον κορωνοϊό.

Τα βίντεο θα αναρτηθούν στους λογαριασμούς στα social media του Child Mind Institute. Μεταξύ άλλων μηνύματα υπέρ της διατήρησης της ψυχικής υγείας θα στείλουν οι Jonah Hill, Margot Robbie, Andrew Garfield, Octavia Spencer, Misty Copeland, Kevin Love, Jameela Jamil, Lena Dunham, Mark Ronson, Jim Gaffigan, Zoey Deutch, Keith Powers, Julia Michaels, Moby, Missy Franklin, Nicole Scherzinger, Sarah Michelle Gellar , Lindsey Stirling, Emma Chamberlain και πολλοί άλλοι επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 10:27