Επίσημη πρόταση να είναι η Φινλανδία τιμώμενη χώρα στις φετινές εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου, κατέθεσε στον Φινλανδό πρεσβευτή στην Ελλάδα, Γιούχα Πίουκο, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. «Σήμερα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νικ. Καραπάνος με επισκέφτηκε στην Κατοικία και μου επέδωσε την επίσημη πρόσκληση να είναι η Φινλανδία η τιμώμενη Φιλέλλην χώρα στις εκδηλώσεις της Εξόδου το 2019» γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρεσβευτής της Φινλανδίας στην Ελλάδα.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Φινλανδός πρέσβης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που η Φινλανδία θα είναι τιμώμενη χώρα στις φετινές εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο.

Με νέα του ανάρτηση, ο κ. Πίουκο κάνει επίσης γνωστό πως ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του «που η μεγάλη αυτή τιμή για το Μεσολόγγι συμπίπτει με την 100η επέτειο των Ελληνο-Φινλανδικων Διπλωματικών Σχέσεων και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης