Κάποια από τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής βιομηχανίας συνεργάστηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Τζίμι Κάρτερ σε ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ, το «Jimmy Carter: Rock & Roll President», το οποίο διερευνά την ειδική σχέση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ με τη μουσική και τους μουσικούς.

 Ο Κάρτερ έγινε γνωστός ως ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που αγκάλιασε την κουλτούρα του rock ‘n’ roll, όταν εξελέγη το 1976. «Οι Allman Brothers με βοήθησαν να μπω στον Λευκό Οίκο συγκεντρώνοντας χρήματα, όταν δεν είχα καθόλου χρήματα» εξηγεί ο 95χρονος Τζίμι Κάρτερ στη συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στην ταινία παγκόσμιοι σταρ όπως οι Γουίλι Νέλσον, Μπομπ Ντίλαν, Πολ Σάιμον και Γκαρθ Μπρουκς επαινούν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Με όλες τις πιθανότητες εναντίον του, έκανε αυτό που θωρούσε σωστό. Αυτό δεν είναι ένα κακό πρότυπο να το ακολουθούμε όλοι μας» αναφέρει ο Νέλσον στο τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα να ζεις σαν άνθρωπος, είναι κάτι που ο Πρόεδρος Κάρτερ προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα με την εξωτερική του πολιτική» προσθέτει ο αρχηγός των U2, Μπόνο.

Το ντοκιμαντέρ «Jimmy Carter: Rock & Roll President» θα αρχίσει προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες και διαδικτυακά από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης