Το «Saturday Night Live» επανέφερε τα περίφημα πολιτικού περιεχομένου σκετς στη δεύτερη έκδοσή του «At Home» με τον Μπραντ Πιτ σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ως δρ. Άντονι Φαούτσι, επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου και μίλησε για τον κορωνοϊό, αναγνωρίζοντας ότι «υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον ιό» και αποφασίζοντας να διευκρινίσει «τι προσπαθούσε να πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ». Αντί να προβάλει την αστεία πλευρά, η εκπομπή χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να προσφέρει πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βραδινό κωμικό σόου του NBC συμπεριέλαβε αληθινά πλάνα από δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τον κορωνοϊό, ξεκινώντας από τον ισχυρισμό του ότι είχε μερικές υπέροχες συναντήσεις και ότι θα υπάρξει ένα εμβόλιο «σχετικά σύντομα». Σε αυτό, ο Μπραντ Πιτ ως Φαούτσι  διευκρίνισε ότι «το σχετικά σύντομα είναι μια ενδιαφέρουσα φράση». «Σχετικά με ολόκληρη την ιστορία της Γης; Σίγουρα, το εμβόλιο θα βρεθεί πολύ γρήγορα. Αλλά αν πρόκειται να πείτε σε έναν φίλο, «θα είμαι εκεί σχετικά σύντομα» και έπειτα εμφανιστείτε ενάμιση χρόνο αργότερα, λοιπόν, ο φίλος σας μπορεί να είναι σχετικά τσαντισμένος » είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης