Το εμβληματικό παιδικό ανάγνωσμα της μεγάλης Πηνελόπης Δέλτα «Τρελαντώνης» που παίζεται με επιτυχία από τον Νοέμβριο, στο Θέατρο Βέμπο, ολοκληρώνει τις παραστάσεις του την Κυριακή 17 Μαρτίου (11:30 & 14:30).

Το κείμενο έχει διασκευάσει ειδικά για την παράσταση ο διακεκριμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις, που έχουν αποθεωθεί από μικρούς και μεγάλους θεατές, όπως: “Δον Κιχώτης”, “Θησέας και Αριάδνη στο νησί των ταύρων” “Ο Ιάσoνας και το χρυσόμαλλο δέρας” κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ρόλο του «Τρελαντώνη» ερμηνεύει ο Σταύρος Σβήγκος, της Πουλουδιάς η Αντιγόνη Ψυχράμη και της Θείας Μαριέτας η Ελένη Καρακάση.

Μαζί τους στη σκηνή η Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου (θεία Αργίνη), η Χλόη Μάντζαρη (Αλεξάνδρα), ο Δημήτρης Γαλάνης (θείος Ζωρζής), η Μαριλού Κατσαφάδου (Μις Ράις),ο Γιάννης Αθητάκης (εξάδελφος Γιάννης), ο Κωνσταντίνος Καϊκής (θείος Γιώργης), ο Αντώνης Σταμόπουλος (Αλέξανδρος), η Αλεξία Φάλλα και ο Γιώργος Ματζιάρης (τα δύο Γειτονόπουλα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης