Σόκαρε ο Φιλ Κόλινς στην τελευταία του εμφάνιση με μπαστούνι όπου τραγούδησε καθισμένος σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
Ο Βρετανός σταρ της ποπ έδωσε συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και παρά τα κινητικά του προβλήματα το κοινό τον αποθέωσε.
Ο διάσημος μουσικός, με μεγάλη καριέρα τόσο ως frontman των Genesis όσο και στη μετέπειτα σόλο καριέρα του, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια δίσκους, ανέβηκε στη σκηνή στηριζόμενος σε μπαστούνι και τραγούδησε. Μάλιστα, καθ′ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ήταν ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα στο κέντρο του stage.

«Not Dead Yet Tour»

Το «Not Dead Yet Tour», τίτλος που παραπέμπει στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2016, βρίσκει τον Φιλ Κόλινς σε ιδιαίτερα αδύναμη κατάσταση.

Η εμφάνιση του 68χρονου σταρ, αποτέλεσε ένα σοκ για τους θαυμαστές του, καθώς δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Κι όλα αυτά μετά από αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Το «Testify» και ο γιος του

Η τελευταία πρωτότυπη δισκογραφική δουλειά του, το «Testify», κυκλοφόρησε το 2002, που σημαίνει ότι έχει την ίδια ηλικία με τον γιο του, Νικ, ο οποίος ήταν μαζί του στη συναυλία, παίζοντας ντραμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί η φωνή του να έχει χάσει τη δύναμη της, ωστόσο η ερμηνεία του ειδικά στις μπαλάντες ήταν συναρπαστική και 40.000 άτομα του έδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο την αγάπη τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης