Στην αντεπίθεση περνάει ο Κρις Μπράουν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 08:42
Στην αντεπίθεση περνάει ο Κρις Μπράουν
Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, αφού μια νεαρή γυναίκα τον κατηγόρησε ότι τη βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο 29χρονος Μπράουν, ο πρώην σύντροφος της Ριάνα, αρνείται τις κατηγορίες. Κρατήθηκε για μία νύχτα σε αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του, Ραφαέλ Σις, είπε χθες ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ώστε να διεξαχθεί έρευνα και να διαπιστωθεί για ποιον λόγο τον κατήγγειλε η γυναίκα και ποια ήταν τα κίνητρά της.

Το περιοδικό Closer είχε αποκαλύψει πρώτο ότι ο Μπράουν, ο σωματοφύλακάς του και ένας φίλος του τέθηκαν υπό κράτηση αφού η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασαν στη σουίτα του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου.

Ο Σις διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο πελάτης του δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα αυτή.

Το 2009 ο βραβευμένος με Γκράμι Αμερικανός μουσικός είχε δηλώσει ένοχος για επίθεση εναντίον της τότε φίλης του, Ριάνα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, ιδίως αφού δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με μωλωπισμένο το πρόσωπό της.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 08:43