Στη συναυλία- διαμαρτυρία των καλλιτεχνών για τα πτυχία τους την Παρασκευή (10 Φεβρουαρίου) τραγούδησε η Τάνια Τσανακλίδου έξω από το Εθνικό Θέατρο και μαζί με άλλους καλλιτέχνες ένωσε τη φωνή της με όσους διαμαρτύρονται για το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης για τα επαγγελματικά δικαιώματα των καλλιτεχνικών σχολών, ενώ η ατάκα της «θα σας φάμε», προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media. Η καλλιτέχνις παράφρασε στίχο από ιστορικό τραγούδι του Λοΐζου.

Συγκεκριμένα το «Θα σας φάμε» που τραγούδησε η Τάνια Τσανακλίδου ήταν στίχος από ένα τραγούδι του 1974, που υπέγραψε ο Μάνος Λοΐζος. Ο Μάνος Λοΐζος θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι της εξουσίας και της υποταγής που συνοδεύει την ανθρωπότητα από την αρχή της και συνεχίζει μέχρι σήμερα να μας συνοδεύει, και το έκανε γράφοντας τους στίχους του τραγουδιού «Ο Μέρμηγκας» που μοιάζει με παιδικό παραμύθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Ακούστε τον «Μέρμηγκα» του Μάνου Λοΐζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αντιδράσεις στα social media από την «επαναστατική» ατάκα της Τάνιας Τσανακλίδου.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, έσπευσε να υπερασπιστεί την τραγουδίστρια, γράφοντας: «Έλα τώρα που θα πιάσετε την Τάνια στο στόμα σας. Έλα τώρα. Όταν εσείς τρώγατε μακαρόνια με κιμά, εμείς κοιμόμαστε στο πάτωμα και κλείναμε τα μάτια».

Ορισμένες από τις αντιδράσεις στα social media

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης