«Έρωτας στο Αιγαίο» - Το νέο τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 10:35
«Έρωτας στο Αιγαίο» - Το νέο τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη

Κυκλοφόρησε το δεύτερο single της Κυριακής Δερέμπεη με τίτλο «Έρωτας στο Αιγαίο»  από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους της Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε νησιώτικο ρυθμό που σίγουρα θα ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που ο Μίμης Πλέσσας  γράφει νησιώτικο τραγούδι και μας ταξιδεύει στο Αιγαίο  υμνώντας τις ομορφιές των νησιών μας μέσα από τους στίχους της Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα.

Η γλυκιά Κυριακή Δερέμπεη εκτός από τη ρομαντική φωνή της, «ντύνει» μουσικά το  «Έρωτας στο Αιγαίο» με το σαντούρι της και για μια φορά ακόμη η ταλαντούχα καλλιτέχνις κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το τραγούδι «Έρωτας στο Αιγαίο» με την αισθαντική φωνή της Κυριακής Δερέμπεη είναι το δεύτερο single από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Heaven Art σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα.

Ακολουθεί μετά το Πάσχα το τρίτο single και έπειτα ο ολοκληρωμένος δίσκος, ο οποίος θα είναι πολυμορφικός. Τζαζ στοιχείο, σαντούρι, νοσταλγικές μπαλάντες, ήχοι και αρώματα Αιγαίου και πολλές εκπλήξεις μέσα από τραγούδια διασκευασμένα σε δεύτερη εκτέλεση της Κυριακής αλλά και πολλά φρέσκα τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή, που αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του κ. Πλέσσα σε στίχο της συζύγου του Λουκίλας.

Μουσική: Μίμης Πλέσσας –

Στίχοι: Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα

Ακούστε το τραγούδι:


Δείτε επίσης: «Πήρες πια τα μάτια σου» της Κυριακής Δερέμπεη

Δείτε επίσης: Ξεκίνημα της Κυριακής Δερέμπεη με δάσκαλο τον Μίμη Πλέσσα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 17:03