Αναΐς Βάθη ανταπόκριση από Γαλλία

Η Γιάννα Τερζή και ο Παντελής Λουπασάκης μας παρουσιάζουν την πρώτη επίσημη συνεργασία τους μέσα από το τραγούδι «Για Σένα μόνο». Πρόκειται για ένα ελληνικό κομμάτι με κρητικές μουσικές πινελιές, χαρακτηριστικό στοιχείο στις σύνθεσης του Παντελή Λουπασάκη ή αλλιώς Padé. Ο μουσικός παραγωγός μέσα από τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης μας αποκάλυψε πως η  Γιάννα είχε βαθιά επιθυμία να πραγματοποιήσει ένα ντουέτο με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή. Η επιθυμία αυτή πήρε σάρκα και οστά και η Γιάννα Τερζή δείχνει να το απολαμβάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παράσταση κλέβει ο Πασχάλης Τερζής. Ένα ιερό τέρας της ελληνικής δισκογραφίας δείχνει να θαυμάζει το ταλέντο της μονάκριβης κόρης του συμμετέχοντας με καμάρι και συναισθηματισμό στη νέα αυτή μουσική δουλειά.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παντελής Λουπασάκης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο zougla.gr και την Αναΐς Βάθη:

Ανακάλυψα τη μουσική παραγωγή περίπου στην ηλικία των 15 ετών μέσω μιας εφαρμογής πιο πολύ σαν παιχνίδι. Από εκείνη τη στιγμή το μικρόβιο της μουσικής μπήκε μέσα μου και δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Η μουσική για μένα είναι ένα πάθος, μία ανάγκη για δημιουργία. Είχα την τύχη στη ζωή μου να γνωρίσω πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι με βοήθησαν πολύ στα πρώτα μου βήματα και με ώθησαν να πάω στο Παρίσι για σπουδές. Έτσι βρέθηκα να φοιτώ στη σχολή ηχοληψίας της SAE INSTITUTE στο Παρίσι. Στη συνέχεια, ασχολήθηκα με το sounddesignγια διάφορες εκπομπές στη γαλλική τηλεόραση όπως France 2, M6 κ.α σε συνεργασία με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη στα γαλλικά δρώμενα Haris Berberian.

Διαβάστε παλαιότερη συνέντευξη του μουσικού παραγωγού στο zougla.gr εδώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης