Αστέρες της μουσικής γιορτάζουν τα γενέθλια του θρυλικού τραγουδοποιού των Beach Boys, Μπράιαν Γουίλσον.

Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μπράιαν Γουίλσον έγινε 80 ετών τη Δευτέρα και σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram έλαβε βιντεομηνύματα από τον Έλτον Τζον, τον Μπομπ Ντίλαν και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήνυμά του προς την «ιδιοφυΐα της ποπ» ο Έλτον Τζον ανέφερε: «Είμαι στη Δανία, αλλά σου στέλνω τόση αγάπη. Με εμπνέεις σε όλη μου τη ζωή. Για μένα, είσαι η μόνη πραγματική ποπ ιδιοφυΐα στον κόσμο και σε αγαπώ πολύ. Να έχεις την καλύτερη μέρα».

Ο τραγουδιστής Σμόκι Ρόμπινσον είπε: «Χρόνια πολλά, αδερφέ μου. Σ ‘αγαπώ και θα χαρώ να σε δω σύντομα και να έχεις μια υπέροχη μέρα, φίλε» και μετά τραγούδησε το «Happy Birthday».

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες: «Χρόνια πολλά, Μπράιαν! Ογδόντα, φίλε, το πιστεύεις; Όλα προχωράνε τόσο γρήγορα! Για τα δώρα που μας έκανες όλα αυτά τα χρόνια, είναι τόσο υπέροχο να ζω μαζί σου, φίλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέλος των Beach Boys, Αλ Τζαρντίν, του ευχήθηκε επίσης χρόνια πολλά, αστειευόμενος: «Γεια σου Μπράιαν, εγώ είμαι ο τύπος που τραγουδά στα αριστερά σου! Αλλά να θυμάσαι, ότι θα είμαστε πάντα νεότεροι από τον ξάδερφό σου Μάικ [Λαβ]. Θα σας φτάσω σύντομα».

Το βίντεο κλείνει με τον Μπομπ Ντίλαν να παίζει ακουστική κιθάρα τραγουδώντας το «Happy Birthday» για τον Γουίλσον.

Στο επτάλεπτο αφιέρωμα γενεθλίων εμφανίζονται επίσης οι Κάρολ Κινγκ, Ντέιβιντ Κρόσμπι, Τζον Κιούζακ, Questlove και άλλοι.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης