Ένα τετραήμερο φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας, το οποίο θα φιλοξενήσει δημοφιλείς, καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Το φεστιβάλ «Πρέσπες 2021» θα σηκώσει την αυλαία στον Άγιο Αχίλλειο Πρεσπών, την Παρασκευή 20 Αυγούστου και το πρώτο μέρος της θα είναι ένα ρεσιτάλ του Σταμάτη Κραουνάκη. Στο δεύτερο μέρος οι ερμηνευτές Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας και Ρίτα Αντωνοπούλου θα τραγουδήσουν Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκι και Θάνο Μικρούτσικο, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τα Χάλκινα της Φλώρινας και χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής. Το παρών θα δώσει και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Σάββατο 21 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί συναυλία των ΠΥΞ-ΛΑΞ, με τους Μπάμπη Στόκα και Φίλιππο Πλιάτσικα και τη συμμετοχή της Έλενας Φερεντίνου, ενώ την Κυριακή 22 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Αμυνταίου, οι Βασίλης Λέκκας και Πάολα θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με συναυλία από το συγκρότημα Μέλισσες στο δημοτικό στάδιο Φλώρινας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης