Ο Κιθ Έρμπαν παρέλαβε το κορυφαίο τρόπαιο στην τελετή απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής (Academy of Country Music Awards) που διοργανώθηκε την Κυριακή στο MGM Grand Garden Arena, στο Λας Βέγκας.

Ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία και μεγαλωμένος στην Αυστραλία σταρ της κάντρι μουσικής, τιμήθηκε με το βραβείο «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στην 54η τελετή απονομής των ACM Awards με οικοδέσποινα (για 16η φορά) την τραγουδίστρια, Ρίμπα ΜακΕντάιρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν άκουσε το όνομά του και κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο ο Κιθ Έρμπαν φίλησε τη σύζυγό του, ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, η οποία καθόταν στο κοινό και αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους του, τραγουδιστές της κάντρι Τζέισον Άλντιν και Κρις Στέιπλετον. Στην ομιλία του έκανε μνεία στη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους, Σάντι και Φέιθ.

Η Κέισι Μασγκρέιβς η οποία κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Golden Hour»  νωρίτερα φέτος, κέρδισε το ίδιο βραβείο από την Ακαδημία Κάντρι Μουσικής. Επίσης επέστρεψε σπίτι με το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Οι Dan + Shay ήταν μεταξύ των άλλων μεγάλων νικητών της βραδιάς, παραλαμβάνοντας τα βραβεία στις κατηγορίες Ντουέτο της Χρονιάς και Single και Τραγούδι της Χρονιάς για το «Tequila».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τόμας Ρετ τιμήθηκε με το βραβείο Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς και στην ομιλία του αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα το χαρίσει στους  Dan + Shay, ώστε έχουν τέσσερα έπαθλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης