Το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 15:53
Το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο, όπου έγινε η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό.

Στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη του «πατέρα» του Νέου Κύματος έστειλαν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χαρούλα Αλεξίου, η δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Μίμης Πλέσσας και οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού.«Έφυγε το φιλαράκι μου»

«Φώναξα δύο τρεις φορές έξω από το σπίτι και όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα» περιγράφει ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του.

Ο Βασίλης Σουσούνης φώναζε το όνομα του Γιάννη Σπανού, καθώς προχωρούσε στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε.

Προχώρησε προς την κρεβατοκάμαρα και τότε τον είδε «ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα πως ήταν νεκρός».

Όπως αναφέρει, ο Γιάννης Σπανός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε και είχε παραπονεθεί για κάτι.
Τηλεφώνησε στην ανιψιά του Γιάννη Σπανού και σε γιατρό της περιοχής.

«Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 15:54