Μονόλογοι 2012, προς τέρψιν ακοής και ονειροπολήσεων… «Μονόλογοι 2012», είναι ο τίτλος του έκτου προσωπικού δίσκου του Πέτρου Θεοτοκάτου, ένα D.I.Y. πρότζεκτ, όπως μας έχει συνηθίσει ο δημιουργός από το «Όνειρα του μικρού ψαριού» (2000) και μετά.

Αmbient, progressive, με μια δόση chill out, σε πολυεπίπεδη εκφορά του μουσικού λόγου, παραμιλητά, εξομολογήσεις, κάποτε στέρεες και ζεστές ανθρώπινες μελωδίες.

Ο Πέτρος με αυτόν τον δίσκο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το 4ο άλμπουμ του «A-political correct» του 2008. Εδραιώνει τη δική του ηλεκτρονική γλώσσα και αφήνει το πεδίο των προβλέψεων για τα επόμενα άλμπουμ τόσο ανοιχτό, όσο ανοιχτή και πολυσχιδής είναι η μουσική του.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο και στη φυσική του μορφή στα live και από το blog του Πέτρου Θεοτοκάτου http://petrostheotokatos.blogspot.gr.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης