Οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι» είναι οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 09:45
Οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι» είναι οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska

Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska είναι οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι» υπό τις σεναριακές και σκηνοθετικές οδηγίες της Elizabeth Banks.

Οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska είναι οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι». Σαρωτικοί, γοητευτικοί και εν δυνάμει θανάσιμοι οι «Άγγελοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Elizabeth Banks, εξακολουθούν να εργάζονται για τον μυστηριώδη Charlie Townsend και είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της παγκόσμιας ασφάλειας και έρευνας.

«Έχουμε πολλούς Bosleys στην ταινία» διευκρίνισε η Banks τον περασμένο μήνα, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Jimmy Kimmel Live !. «Ο μόνος χαρακτήρας που είχε το ίδιο όνομα όλη την ώρα, αλλά παίχτηκε από διάφορους ηθοποιούς σε όλες τις επαναλήψεις, ήταν ο Bosley. Έτσι σκέφτηκα γιατί να μην κάνουμε μία σειρά από αυτούς αντί για έναν πραγματικό χαρακτήρα. Έτσι όπως εγώ είμαι ένας Bosley, το ίδιο είναι και οι Patrick Stewart και Djimon Hounsou. Είμαστε οι χειριστές».

Οι Άγγελοι του Τσάρλι - σε σενάριο της Banks από μια ιστορία των Evan Spiliotopoulos και David Auburn- αναμένονται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 09:45