Ξεκινούν τα γυρίσματα ιταλοαμερικανικής παραγωγής στα Τρίκαλα

Ξεκινούν τα γυρίσματα ιταλοαμερικανικής παραγωγής στα Τρίκαλα

Αρχίζουν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 τα γυρίσματα ξένης ταινίας στα Τρίκαλα. Πρόκειται για την ιταλοαμερικανική παραγωγή  με τίτλο «Born To Be Murdered», ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή του Luca Guadagnino, επίσης σκηνοθέτη.

Η ταινία θα είναι περιπέτεια και θα διαδραματίζεται στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου των Τρικάλων, αλλά και σε άλλα σημεία και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020.

Μετά την επιλογή περίπου 120 κομπάρσων από τα Τρίκαλα που θα μετάσχουν επί πληρωμή στα γυρίσματα, ήρθε η ώρα της… αλήθειας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη 18 και 19 Φεβρουαρίου, οι σκηνές θα γυριστούν μέσα και γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη 20 και 21 Φεβρουαρίου, το καστ και το συνεργείο θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης, προς την οδό 25η Μαρτίου και στην οδό Κονδύλη. Η διάρκεια των γυρισμάτων σχεδόν όλες τις ημέρες θα είναι περί τις 12 ώρες.

Ο Δήμος Τρικκαίων εκ των προτέρων ζητά συγγνώμη, κατανοώντας ότι τα γυρίσματα θα δημιουργήσουν αναστατώσεις στην κίνηση των οχημάτων. Επίσης, ζητά τη συνδρομή των Τρικαλινών και τη συνεργασία των οδηγών με την Τροχαία, που ήδη έχει ενημερωθεί.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, 15:08