Μετά την Αθήνα και τα Τρίκαλα, το «Born to be murdered» θα γυριστεί και στο Ζαγόρι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, 12:46
Μετά την Αθήνα και τα Τρίκαλα, το «Born to be murdered» θα γυριστεί και στο Ζαγόρι

Προς το τέλος του μήνα (27 Μαρτίου)  αναμένεται να ξεκινήσουν στο Ζαγόρι τα βασικά γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», μετά από τα Τρίκαλα και την Αθήνα.

Η περιοχή του Ζαγορίου με επίκεντρο το Τσεπέλοβο θα θυμίζει σκηνικό του Χόλυγουντ. Ήδη ο Δήμος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει δώσει άδεια για χρήση κτιρίων στο Τσεπέλοβο και στησίματος σκηνικών σε διάφορα σημεία και χωριά πέριξ της χαράδρας του Βίκου. Το προηγούμενο διάστημα συντελεστές της παραγωγής προετοίμασαν τα γυρίσματα και επέλεξαν και κομπάρσους. Είναι αυτονόητο ότι η προβολή του Ζαγορίου μέσα από αυτή την ταινία θα είναι μεγάλη, όπως και τα οικονομικά οφέλη από την έλευση και διαμονή των συντελεστών της.

Όπως αναφέρεται στο δελίο Τύπου του Δήμου ,πρόκειται για μία αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, είναι ο πρωταγωνιστής κι έγινε ευρέως γνωστός με την ταινία του Σπάικ Λι «BlackkKlansman» που διεκδίκησε φέτος 6 Όσκαρ αποσπώντας ένα χρυσό αγαλματίδιο για το σενάριο του Αφροαμερικανού δημιουργού.

Είναι βασισμένη σε ένα (εξαντλημένο) μυθιστόρημα του 1945 που έγραψε η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν.

Το «Born to be Murdered» αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα (τον υποδύεται ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, πρωταγωνιστής της «Παρείσφρησης» του Σπάικ Λι και γιος του Ντενζέλ Γουάσινγτον) ο οποίος άθελά του στο μπαίνει στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και βοηθός του σε ταινίες όπως το «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria».

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, 13:16