Η Πριγιάνκα Τσόπρα-Τζόνας αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί εγκατέλειψε τη βιομηχανία του Μπόλιγουντ στην Ινδία και ξεκίνησε νέα καριέρα στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο podcast «Armchair Expert With Dax Shepard» η Τσόπρα-Τζόνας, η οποία είχε μία μεγάλη καριέρα στο Μπόλιγουντ πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, είπε: «Με έσπρωχναν σε μια γωνιά της βιομηχανίας. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν με περνούσαν από ακρόαση… Είχα βαρεθεί την πολιτική. Ήταν σαν να μου έλεγαν: “Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διάλειμμα ήρθε με τη μορφή μουσικής καριέρας στις ΗΠΑ. Το 2011, η Universal Music Group υπέγραψε με την Τσόπρα-Τζόνας συμφωνία για την παραγωγή μουσικής με την εταιρεία DesiHits και μέρος της συμφωνίας ήταν ότι το πρώτο της στούντιο άλμπουμ θα κυκλοφορούσε από την Interscope Records στη Βόρεια Αμερική και από την Island Records στον υπόλοιπο κόσμο.

«Η στροφή στη μουσική μού έδωσε την ευκαιρία να πάω σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, να μην αγωνιώ για τις ταινίες που ήθελα να κάνω, αλλά χρειαζόταν να γνωρίσω νέες ομάδες ανθρώπων και να κάνω ένα διαφορετικό άλμα και είχα δουλέψει για πολύ καιρό μέχρι τότε, και ένιωθα ότι δεν ήθελα να το κάνω» είπε.

Ωστόσο δεν άργησε να έρθουν και οι προτάσεις για την υποκριτική. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στις ΗΠΑ ήταν στη σειρά «Quantico» του ABC. «Διάβασα τους πιλότους. Ήξερα ποιος ήταν ο ρυθμός της σειράς. Και δούλεψα με έναν δάσκαλο υποκριτικής. Και όταν πήρα τη δουλειά, συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι» είπε η Μπριγιάνκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης