Η Έμα Κόριν υποδύεται στην τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown» την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ωστόσο δεν θα ήθελε με τίποτα να συναντήσει και να συζητήσει για τον ρόλο της με τους δύο γιους της πριγκίπισσας.
 
Η ηθοποιός μιλώντας στο βρετανικό GQ είπε ότι η συνάντηση με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δεν περιλαμβάνεται στη λίστα υποχρεώσεων της.
 
«Αν τους έβλεπα ποτέ σε ένα πάρτι μάλλον θα έφευγα», είπε.
 
Ωστόσο παραδέχτηκε ότι θα την ενδιέφερε να μάθει τι σκέφτονται ο Ουίλιαμ και ο Χάρι για τον τρόπο που υποδύθηκε τη μητέρα τους.
 
«Δεν μπορώ να φανταστώ», είπε για την αντίδραση των αδελφών. «Δεν πρόκειται να πω ότι δεν έχει σημασία, γιατί αυτό θα ήταν ασύνετο. Αν κάποιος έκανε ένα πρόγραμμα για τη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρυσι, θα ήταν δύσκολο για μένα να το παρακολουθήσω».
 
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δηλώσει ότι δεν παρακολουθεί το «The Crown» – σύμφωνα με δήλωση της Ολίβια Κόλμαν που υποδύεται τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της σειράς. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και τον ρώτησα: “Το έχετε παρακολουθήσει;”» είχε πει η Κόλμαν στο «The Graham Norton Show» πέρυσι. «Η απάντησή του ήταν κοφτή: “Όχι”. Αλλά ήταν πολύ γοητευτικός και πολύ όμορφος», πρόσθεσε.
 
Η Κόριν είπε στο περιοδικό πως προσπάθησε να καταλάβει τον έρωτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως αυτός παρουσιάστηκε στη σειρά.
 
«Γύρισα στα δικά μου νεανικά χρόνια. Ήμουν 23 χρόνων όταν έγιναν τα γυρίσματα, αλλά η Νταϊάνα ήταν 19 και όταν τον ερωτεύτηκε μόλις 16 χρόνων», είπε η ηθοποιός.
 
«Όταν ήμουν 16 ετών, είχα ένα φλερτ με τον προπονητή του τένις και κάθε φορά που ερχόταν για να κάνει μάθημα με τους αδελφούς μου καθόμουν έξω και έκανα ότι διάβαζα κάτι πραγματικά δύσκολο. Το κάνεις αυτό. Κάνεις διάφορα πράγματα. Όταν είσαι έφηβος κάνεις πολλά όταν σου αρέσει κάποιος και νομίζεις πως αυτά που κάνεις είναι τα καλύτερα στον κόσμο», συμπλήρωσε η Κόριν.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης