Την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας της πανηγύρισε την Τετάρτη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, μετά τη νίκη τους στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ, επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ της αντιπάλου τους και στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη την Τετάρτη στο κατάμεστο ΣΕΦ, παίρνοντας έτσι θριαμβευτικά το τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η κούπα… σηκώθηκε πρόωρα αφού οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0 στα σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-0 σετ στο Ισραήλ στο πρώτο ματς, πανηγύρισαν από νωρίς την κατάκτηση του τροπαίου, τελειώνοντας την υπόθεση με το ίδιο σκορ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Mολονότι οι Ισραηλινοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 6-10), οι Πειραιώτες χάρη στα σερβίς του Παγένκ, κατάφεραν να «τρέξουν» συνολικά επί μέρους σκορ 19-6, κατακτώντας το πρώτο σετ με το εμφατικό 25-16.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν πιο αξιόμαχη στο δεύτερο σετ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Τζουλιάνι, αντλώντας τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους της που είχαν γεμίσει το ΣΕΦ, έχτισε διαφορά τεσσάρων πόντων και έφτασε στο 25-21, που της εξασφάλισε το τρόπαιο.

Το τρίτο σετ ήταν πια τυπική διαδικασία, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στη νίκη με 3-0 κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-16.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης