Συμπληρώθηκε το παζλ των επιτυχιών των ελληνικών πληρωμάτων κατά την 1η μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Μετά την πρόκριση της δικώπου των Χριστίνας Μπούρμπου-Μαρίας Κυρίδου στον τελικό και του Στέφανου Ντούσκου στον ημιτελικό του σκιφ από το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης και τα υπόλοιπα 4 γαλανόλευκα πληρώματα σφράγισαν τα εισιτήρια τους για τους αυριανούς (10/4) ημιτελικούς της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών. Οι Ζωή Φίτσιου-Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν τη 1η θέση στον επαναληπτικό με χρόνο 7:16.37 και πέρασε στα 12 κορυφαία πληρώματα του αγωνίσματος.

Νίκη και πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ γυναικών και για την Αννέτα Κυρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε και αυτή 1η στον επαναληπτικό σε μια δύσκολη κούρσα με κόντρα καιρό όπως δείχνει το 8:00.66 και απέχει πλέον ένα βήμα από τον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκρίθηκε και η δίκωπος άνευ των ανδρών Οι Γιάννης Καλανδαρίδης -Ζήσης Μπουκουβάλας πήραν την 2η θέση στον επαναληπτικό με 6:55.55 και σφράγισαν το εισιτήριο για την κορυφαία 12αδα της Ευρώπης.

Τέλος τη 3η θέση στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ ελ βαρών των ανδρών πήραν οι Σταύρος Σουλαρίκας και Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερματίζοντας σε 6:37.37 και θα δώσουν το παρών στον ένα από τους δυο ημιτελικούς του αγωνίσματος.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των ημιτελικών του Σαββάτου για τα ελληνικά πληρώματα έχει ως εξής (ώρες Ελλάδας):

11:02 Δίκωπος άνευ Α: Γ.Καλανδαρίδης-Ζ.Μπουκουβάλας

11:37 Διπλό σκιφ ελ βαρών Γ: Ε.Αναστασιάδου-Ζ.Φίτσιου

11:51 Διπλό σκιφ ελ βαρών Α: Α.Παπακωνσταντίνου-Σ.Σουλαρίκας

14:17 Σκιφ Γ: Α.Κυρίδου

14:38 Σκιφ Α: Σ.Ντούσκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης