Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία), κατά την συνεδρίαση του, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την 21η Μαρτίου 2021.

Μεταξύ άλλων υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στις επικείμενες εκλογές, είναι ο επικεφαλής του Συνδυασμού με την επωνυμία «Μαζί για την Γυμναστική, Αθανάσιος Σταθόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σερραίος που μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο εκτελούσε χρέη Γενικού Γραμματέα στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες τους υποψήφιους του Συνδυασμού του, που περιλαμβάνει πρόσωπα με λαμπρές διεθνείς αγωνιστικές επιτυχίες, καθώς και πρόσωπα με μακρόχρονη διοικητική εμπειρία, τα οποία αποτελούν εγγύηση για το σήμερα και το αύριο της γυμναστικής. Για την υποψηφιότητά του ο Θανάσης Σταθόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η θερμή ανταπόκριση και στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου, με χαροποιεί προσωπικά και αυξάνει το βάρος της ευθύνης μου προς εσάς.

Η ομάδα μου και εγώ θέλoυμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες σας, με καθημερινή δουλειά, διάθεση συνεργασίας με όλους, ακολουθώντας τις αρχές της ισοτιμίας, της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη στήριξή σας μας δίνετε δύναμη για να ηγηθούμε μιας προσπάθειας, που περιλαμβάνει όλη την οικογένεια της Γυμναστικής, με στόχο ένα μέλλον το οποίο θα μας κάνει αισιόδοξους και περήφανους για τα άθληματά μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης